ERCİŞ ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (OKULU)

Vizyon: Atatürkçü,Atatürk ilke ve devrimleri tanıyan,yurdunu seven,ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi duygusalve sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmekle yükümlü görünüyoruz

Misyon: Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri,bilgili,becerikli,özgüvenli olmalrı, çevreile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeri, liderlik özellikleri yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için hertürlü olanak sağlanmakatadır.

Başarılar: Küçük Adımlar Büyük Umutlar Derneğinin Van genelinde düzenlemiş olduğu Özel Sporcular yarışmasında koşu ve halat çekme birincilikleri.

Saatler: 08.30-14.10
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimizin Yetenekleri Doğrultusunda Tüm Etkinliklerde Yer Almaya Özen Göstermekteyiz.
Bilimsel Etkinlikler: Öğrencilerimizin Yetenekleri Doğrultusunda Tüm Etkinliklerde Yer Almaya Özen Göstermekteyiz.
Proje Çalışmaları: TUBİTAK Ve ERASMUS Projelerine Sürekli Katılım Sağlamaktayız.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Başvuru Aşamasında 2 Projemiz Vardır.

Telefon - (505) 562-6061

WEB - https://ercisozelegitimmeslekokulu.meb.k12.tr